Jelenleg tananyagaink megújítás alatt állnak, így a tanfolyamokat sajnos nem tudod megrendelni.

Ha a megújult, friss anyagokról szeretnél értesítőt kapni, add meg alább az email címed, és szólunk, ha megérkeznek legújabb anyagaink, amikkel könnyedén elkészítheted weboldalad!

Fontos! Sajnos előfordulhat, hogy más weboldalon találkozol nagyon hasonló anyagokkal, és a WebSuli nevével. Ne hagyd magad megtéveszteni, ezek az anyagok csak a WebSuli gyenge másolatai, nem a mi tulajdonunkban vannak, nem mi készítettük! (Természetesen folyamatban van az intézkedés a másoló ellen.)

Az igazi WebSuliban az eredeti anyagok jelenleg megújítás alatt állnak, mert csak a legfrissebbet és a legjobbat szeretnénk adni neked!

Czene Orsi
WebSuli

Név*
Email*


Rád melyik igaz?

Rád melyik igaz?

Szeretnéd profi szintre emelni tudásod, és ezáltal weboldalad?

Mindenhol az alapokkal találkozol, de neked ennél több kell már?

Automatizálni szeretnéd weboldalad folyamatait, hogy ne kelljen mindig a sok aprósággal foglalkoznod?

Nem akarsz tanácstalanul ülni, valahányszor valami apróságot kellene változtatni weboldaladon?

A haladók között a helyed, ha…

MÁR VAN EGY WORDPRESS ALAPÚ WEBOLDALAD, de

 • nem tudod kihozni belőle a maximumot. Nem vagy elégedett vele, és több ismeretre lenne szükséged, hogy továbbléphess
 • egy automatizált rendszerről álmodozol, ami önműködően szállítja neked a feliratkozókat és a megrendeléseket, azonban egyelőre gondot okoz a feliratkozási és megrendelési folyamat kialakítása, menedzselése
 • szeretnéd, ha végre nem csak névjegyként funkcionálna a weboldalad, hanem hasznot is hajtana
 • szeretnél megismerkedni a kódok világával (HTML+CSS), és szeretnéd ismerni azt a módszert, amellyel bármikor belenyúlhatsz te is a saját weboldaladba
 • szeretnéd, ha mindig mobilra optimalizáltan tudnád tartani ezt a kinézetet

Tanulj velünk, és mindezekre választ kapsz!

Nézd csak, mit kapsz a haladó tanfolyamon

mit-kapsz

A teljes tananyag pendriveon

 

 

Ráadásul a teljes tananyagot névre szólóan, egy prémium minőségű, 4Gb-os kapacitással rendelkező, elegáns, vékony pendriveon is megkapod! Egyedi dobozban szállítjuk, és a szállításért semmilyen plusz költséget nem számolunk fel!

Ezen a tanfolyamon részletesen, lépésről-lépésre haladva tanulhatod meg, hogyan készíts weboldaladból egy profi, automatizált rendszert, ami önműködően szállítja neked a megrendeléseket!

 • Milyen hasznos funkciókat építhetsz még bele weboldaladba?
 • Hogyan fokozhatod a biztonságot?
 • Milyen konkrét módszerrel tudod profi módon keresőkre optimalizálni a tartalmaid?
 • Hogyan ébressz bizalmat a látogatóidban?
 • Hogyan készíts automata hírlevél feliratkoztató oldalt, és hozzá automata hírlevélsorozatokat?
 • Hogyan készíts sales oldalt a termékedhez vagy szolgáltatásodhoz?
 • Hogyan automatizáld a megrendelési folyamatod?
 • Hogyan tudod ösztönözni a megrendelőid, hogy fizessenek is neked?
 • Hogyan tudod átalakítani weboldalad dizájnját saját elképzeléseid szerint?
 • Hogyan tudod elérni, hogy mobil eszközökön is mindig helyesen jelenjen meg a weboldalad?

Mindezt, és még sok más apró trükköt és tudnivalót osztok meg veled a leckékben, ahol videókon keresztül is mutatom, hogy mikor mit csinálj. A haladó tanfolyam végére lesz egy profi, önműködő rendszered, ami automatán szállítja neked a feliratkozókat és a megrendelőket! A tanfolyamnak előfeltétele, hogy már legyen egy WordPress alapú weboldalad, amit tovább tudsz fejleszteni a leckék alapján. Ha még nincs ilyen oldalad, akkor a kezdő tanfolyamon tudod megszerezni a szükséges ismereteket!

Kérdések, melyek gyakran felmerülnek

Hogyan zajlik a tanfolyam?
 • A weboldalkészítés tanfolyam teljes anyagát eléred az Online tanteremben fél évig, a tanulás így nincs helyhez vagy időhöz kötve
 • A teljes tananyagot megkapod fizikai formában is, egy prémium minőségű, 4Gb-os, elegáns pendriveon! Így később is, bármikor újra előveheted a leckéket, ha valamit fel szeretnél eleveníteni
 • Akkor tanulsz, amikor tudsz, és ehhez csak a géped elé kell leülnöd
 • A teljes tananyagot egyben megkapod, így olyan tempóban haladhatsz, ahogy számodra kényelmes, nincs kötelező teljesítés vagy vizsga, és nem kell mások tempójához igazodnod, vagy az újabb leckékre várnod
 • A tanfolyam három részből áll majd. Az első részben sok új, hasznos kiegészítőt ismerhetsz meg, melyekkel bővítheted weboldalad funkcionalitását és biztonságát.
 • A tanfolyam második részében lépésről – lépésre megnézzük, hogyan tudsz automatizált rendszert építeni weboldaladból. 
 • A harmadik részben pedig megtudhatod, hogy a kódok nem is olyan veszélyesek, és saját, egyedi dizájnod is kialakíthatod általuk!
 • A tananyag főként videó formátumú leckékből áll, de szöveges leírások is segítik majd a tanulást.
 • Az Online tanteremben lehetőséged van arra is, hogy feltedd kérdéseid, beszélgess az oktatóval, a többi hallgatóval, vagy akár megválaszold mások kérdéseit! Egy zárt csoport azoknak, akik ugyanabban a cipőben járnak, mint te.
Milyen szintre jutok el a tanfolyam végére?

A haladó tanfolyam végére lesz egy saját, automatizált rendszered, melyet önállóan tudsz menedzselni és ami önműködően hozza neked a feliratkozókat és a megrendeléseket!

A részletes tematikát ide kattintva nézheted meg!

Mennyi idő alatt tudom elvégezni a haladó tanfolyamot?

A tanfolyamot azonnal elkezdheted, nem kell várnod a következő indulási időpontra, vagy arra, hogy csak hetente kapj meg egy leckét. Mindent azonnal, és egyben megkapsz, így bármikor tanulhatsz.

Hogy mennyi idő alatt érsz a végére, az attól függ, hogy mennyi időt szánsz rá. Az Online tanteremben fél évig férsz hozzá a leckékhez, de a tananyag akár 1-2 hét alatt is végigcsinálható! Nem kell azonban sehova sem sietned, ha csak hétvégente érsz rá, akkor sincs semmi gond. A tananyagot egy prémium minőségű, elegáns pendriveon is megkapod, így később is bármikor előveheted a leckéket, és újra nézheted őket. Tanulj hát úgy, ahogy számodra kényelmes.

Milyen programokat fogunk használni? Van valamilyen plusz költség ezek miatt?

Fájlkezeléshez a Total Commander nevű programot fogjuk használni (ha esetleg FileZillát használsz, az is teljesen tökéletes), mely ingyenesen letölthető.

Hírlevelek automatizálásához a ListaMester hírlevélküldő szoftvert fogjuk használni, mely az első 100 feliratkozóig vagy havi 1000 levélig korlátozás nélkül, teljesen ingyenesen használható.

Tehát a tanfolyam díján felül egyéb költség nincs!

Nem valami jó a számítógépem... azzal is fogok tudni dolgozni?

Extra programokat, melyekhez nagy kapacitás kell, nem fogunk használni a tanfolyam során.

Arra lesz szükséged, hogy tudj programokat telepíteni a gépedre (legyen hozzá jogosultságod), és legyen internetkapcsolatod.

Ha a pendrive-on lévő videókat szeretnéd megnézni, akkor szükséged lesz egy videólejátszó programra is, de ezek általában eleve rajta vannak minden számítógépen. Az Online tanteremben nézve a videókat nincs szükséged ilyen programra. A pdf fájlok megnyitásához az Adobe Reader programra lesz szükséged, melyet ingyenesen innen tölthetsz le: https://get.adobe.com/hu/reader/

Kell valamilyen előzetes ismeret a haladó tanfolyam elvégzéséhez?

A tanfolyamnak feltétele, hogy már legyen valamilyen WordPress alapú weboldalad, amin tudsz dolgozni. Ennél több ismeret nem szükséges. Ha nincs még ilyen weboldalad, akkor előbb a kezdő tanfolyamon érdemes elindulnod. Ami fontos, hogy legyen, az a nyitott elme! Ha tényleg meg akarod csinálni, akkor menni is fog!

Sokszor apró dolgokon is elakadok, és segítségre van szükségem. Lesz, aki továbblendít?

Ne aggódj, nem leszel egyedül! Az Online tanteremben bármikor felteheted kérdéseid a leckéknél. Ezen kívül az oktatótól emailben is kérdezhetsz, és 30 perc skype konzultációt is kapsz, ami alatt kizárólag a te munkáddal foglalkozunk! A felmerülő kérdésekre általában 1 munkanapon belül választ kapsz!

Kitől tanulok majd? Miért hallgassak rá?
Czene Orsolya a TrendiNet WebSuli oktatója

Czene Orsolya a TrendiNet WebSuli oktatója

Czene Orsolya vagyok, én “fogom majd a kezed” a tanfolyam során. Végzettségem szerint informatika tanár vagyok, és a középiskolai mellett a felnőttoktatásba is belekóstoltam, így hidd el, hozzászoktam a legalapvetőbb kérdésekhez is, bátran nekem szegezheted hát bármilyen felmerült gondolatodat! 🙂 A weboldalak már a tanulmányaim során közel kerültek hozzám, nagyon szerettem, hogy látványos eredménye volt a munkámnak, és hogy másoknak is hasznára, segítségére volt, amit készítettem. Így már ötödik éve foglalkozom weboldalak és webáruházak készítésével, az utóbbi két évben saját vállalkozásom keretein belül. A TrendiNet WebSuliban ezt a tudást és tapasztalatot szeretném megosztani veled úgy, hogy nem csak mint “szaki” leszek veledhanem mint tanár is, akitől a diákjai is bátran kérdeztek… hát Te miért ne tennéd? Ezen elhatározásból – hogy azokat tanítsam, akik tanulni szeretnének, arra, amit én is szeretek, és nap mint nap csinálok – született meg a WebSuli, ahol remélem, téged is a hallgatók között köszönthetlek!

Hogyan lehet online tanulni? És hogyan tanuljak, ha épp nincs internet elérésem?

Az Online tanterem leveszi a válladról azt a terhet, hogy kötve legyél helyhez vagy időhöz a tanulásban. Bármikor és bárhol elérheted az összes leckét. Ha azonban épp nem tudsz az internethez kapcsolódni, akkor is tudod folytatni a tanulást, mert minden leckét megkapsz egy kiváló minőségű, elegáns pendriveon is!

Mit kapok, ha úgy döntök, hogy részt veszek a haladó tanfolyamon?
 • Az Online tanteremben fél évig férsz hozzá a leckékhez, de a tananyag akár 1-2 hét alatt is végigcsinálható! Nem kell azonban sehova sem sietned, ha csak hétvégente érsz rá, akkor sincs semmi gond. Tanulj úgy, ahogy számodra kényelmes.
 • Az Online tanteremben bármikor kérdezhetsz a leckék oldalain, és válaszaiddal segítheted társaid is. Így mások kérdéseiből és a válaszokból is tanulhatsz, és nem leszel magadra hagyva a tanulásban.
 • 30 perc skype konzultációt kérhetsz az oktatótól, ahol csak a te oldaladdal és problémáiddal foglalkozunk!
 • … és persze azt a nagyon sokat érő tudást, ami miatt nem kell minden weboldaladdal webes szakihoz futnod, és a készítésen kívül minden kis módosításért is vagyonokat fizetned, hanem saját magad építhetsz fel bármikor egy újabb automatizált rendszert!

Újdonság!

A teljes tananyag pendriveonA tananyagot névre szólóan, egy prémium minőségű, 4Gb-os kapacitással rendelkező, elegáns, vékony pendriveon is megkapod! Egyedi dobozban szállítjuk, és a szállításért semmilyen plusz költséget nem számolunk fel!

A lejátszásához csupán egy usb csatlakozóra van szükséged, ami minden számítógépen megtalálható, függetlenül attól, hogy milyen számítógépet és milyen operációs rendszert használsz. Nem lesz szükség speciális programokra, vagy lejátszóra ahhoz, hogy hozzáférj a rajta található anyagokhoz!

Ráadásul, ha esetleg nem a dobozában tárolnád, a kulcskarika segít, hogy ne veszítsd el! Az usb rész behúzható, így mindig védve van, és nincs különálló alkatrésze, ami elveszhetne.

Nagyon tetszik, de mennyibe kerül?

Weboldal készítő szakemberek szolgáltatási listája általában nem tartalmaz olyat, hogy kiépítik a teljes értékesítési folyamatod, mivel te tudod a legjobban, hogy mit és hogyan szeretnél csinálni. Ha ilyen témában jártas szakembert keresel, akkor készülj rá, hogy súlyos százezrek lesznek a számlán, és ha esetleg később módosítani szeretnél valamit, megint hozzá leszel kötve valakihez, nem leszel önálló. Márpedig egy üzlet folyamatosan új megoldásokat kíván, ezt nem kerülheted el.

Ehhez képest a Csináld magad weboldalad – haladó tanfolyam bruttó ára mindössze 39900 Ft! Ez azt jelenti, hogy egy lecke nagyjából 890 Ft-ba kerül.

Ráadásul egy költséghatékony megoldást is kifejlesztettünk, ha számodra még ez az összeg is megterhelő lenne… Ebben az esetben a Haladó Mini csomagot ajánljuk számodra.

Haladó Mini

Költséghatékony megoldás
24900 Ft
 • Azonnali kezdési lehetőség
 • A teljes haladó tananyag egy exkluzív pendriveon
 • Fél év hozzáférés az Online tanteremhez
 • 30 perc Skype konzultáció az oktatóval
 • Kérdezési lehetőség bármikor az Online tanteremben
 • Ingyenes házhoz szállítás Magyarországon belül

Ha csupán egyetlen rendszert építesz ki magadnak, és ehhez többet nem nyúlsz hozzá (ami szinte teljesen kizárt, hiszen csak egy új fizetési mód vagy egy új szolgáltatás bevezetése is a rendszer átalakítását igényli), akkor is százezres nagyságrendű összeget spóroltál, és nem is vagy többé szakemberhez kötve! A további, általad készített rendszerek költsége pedig tiszta haszon számodra!

És ez még nem minden! + BÓNUSZ 1.

ListaMester kuponA Csináld magad weboldalad – haladó tanfolyam hallgatójaként automatikusan a tiéd lesz egy névre szóló, 50% kedvezményt biztosító kupon is, melyet a ListaMester hírlevélküldő rendszer szakértői által tartott egy napos képzésen válthatsz be! » A részleteket a tréningről itt találod « Hogy kerül most ide egy ilyen kupon?  A tanfolyam hallgatójaként tapasztalni fogod, hogy amikor egy komplett, automatizált rendszert rakunk össze a weboldaladból, akkor számos lépésnél a ListaMester rendszerét fogjuk használni ehhez. Például hírlevél feliratkoztatáshoz és levelek küldéséhez, megrendelő oldal készítésekor, stb. A ListaMester üzemeltetőivel együtt, ebben a folyamatban szeretnénk ezzel a kuponnal is segítséget nyújtani neked, hogy könnyebben igazodj el az automatizálás és az ügyfélkezelés világában, és sokkal hatékonyabban, több lehetőséget kihasználva tudd működtetni az online marketing rendszered, mint ahogy azt a többség teszi!

+ BÓNUSZ 2.

Blogoló KisokosHa megrendeled a Csináld magad weboldalad – haladó tanfolyamot, tiéd lehet a Blogoló Kisokos (.pdf formátumban letölthető e-book) is, melyből megtudhatod, hogy

 • mire jó egy blog,
 • kell-e neked ilyen vagy sem,
 • ha igen, akkor milyen gyakran és milyen stílusban érdemes írnod, és
 • hogyan érd el, hogy a keresők is szeressék, mit írsz.
 • Ezen kívül kapsz néhány tippet is, hogy miről is érdemes írnod egyáltalán!

A Kisokos értéke 4900 Ft.

Te azonban bónuszként megkaphatod a tanfolyam anyaga mellé! Ehhez nem kell mást tenned, mint megrendelésed után 3 munkanapon belül befizetned a tanfolyam díját. A Blogoló Kisokos önállóan nem rendelhető, csak a fenti módon juthatsz hozzá.

Miért válaszd a WebSulit?

Az általános weblapkészítő tanfolyamok csak egyszerű, statikus oldalak létrehozását tanítják. Az ilyenekből nem tudsz rendszert építeni később, de már akár egy interakciót elősegítő felület (űrlap, blog) beillesztése is igen problémás lehet. Ilyen felületre nem lehet rendszert, vagy céget építeni.

A több százezer forintba kerülő képzések pedig néha sok olyan tudnivalót is tartalmaznak, ami bár lehet, hogy önmagában érdekes és hasznos tudás, de nincs szükséged rá ahhoz, hogy elkészítsd saját weboldalad.

Ez a weboldal készítő tanfolyam más lesz. Itt egy konkrét, automatizált rendszert építünk fel neked, melyet később akár magad is tudsz módosítani, tovább alakítani, összetettebbé fejleszteni, ha a céged működése megkívánja. Ezen kívül nem terhelünk semmilyen felesleges információval. Egyetlen cél van a fókuszban, hogy a saját, automatizált rendszered útjára indítsuk, és weboldalad profibb szintre emeljük.

Akik már kipróbálták, így gondolják…

Nagyon tetszik, mert ebben az anyagban is gyakorlatias és közérthető módon olyan trükköket és megoldásokat mutatsz, melyek kivitelezése eddig szinte csak a profik kiváltsága volt! Ezzel a tudásanyaggal, valamint némi kitartással és szorgalommal azonban egyszerűbb, de nagyon látványos, egyedi megoldásokat tartalmazó, precízen és pontosan működő weboldalakat lehet létrehozni.
A magyarázatok alaposak és körültekintőek, mindenre kiterjedően kalauzolnak lépésről lépésre a weboldal megfelelő védelmétől az egyedi design kialakításán át a profi sales oldalak összeállításáig.
Véleményem szerint ezzel a tudásanyaggal a professzionális weboldal létrehozásának sikere garantált!

Molnárné Gyuris Edit – jatekmentor.com

Szeretnék gratulálni, látszik, hogy sok munkád van benne. Élveztem minden percét a tananyagnak 🙂
Novák Eszter – kuckoguru.eu
A suli szuper, gratulálok a munkádhoz! Nem kis feladat volt ezt mind összehozni, le a kalappal.
Fehér Gábor
Szuper az anyag!  Falom a videókat…

Tetszik, hogy sok-sok  apró felbukkanó  feladat megoldását megmutatod sablonból, és beépülővel.  Jó sok plugint bemutattál, így nem kell egyedül keresgetnem a nagy tömegben.

A regisztrációs folyamat végig vitele szintén hiánypotló.

Dr. Mizsák Lajos – pictureshop.hu

Gyere, és csatlakozz a WebSuli hallgatóihoz!

Jelenleg tananyagaink megújítás alatt állnak, így a tanfolyamokat sajnos nem tudod megrendelni.

Ha a megújult, friss anyagokról szeretnél értesítőt kapni, add meg alább az email címed, és szólunk, ha megérkeznek legújabb anyagaink, amikkel könnyedén elkészítheted weboldalad!

Fontos! Sajnos előfordulhat, hogy más weboldalon találkozol nagyon hasonló anyagokkal, és a WebSuli nevével. Ne hagyd magad megtéveszteni, ezek az anyagok csak a WebSuli gyenge másolatai, nem a mi tulajdonunkban vannak, nem mi készítettük! (Természetesen folyamatban van az intézkedés a másoló ellen.)

Az igazi WebSuliban az eredeti anyagok jelenleg megújítás alatt állnak, mert csak a legfrissebbet és a legjobbat szeretnénk adni neked!

Czene Orsi
WebSuli

Név*
Email*