Jelenleg tananyagaink megújítás alatt állnak, így a tanfolyamokat sajnos nem tudod megrendelni.

Ha a megújult, friss anyagokról szeretnél értesítőt kapni, add meg alább az email címed, és szólunk, ha megérkeznek legújabb anyagaink, amikkel könnyedén elkészítheted weboldalad!

Fontos! Sajnos előfordulhat, hogy más weboldalon találkozol nagyon hasonló anyagokkal, és a WebSuli nevével. Ne hagyd magad megtéveszteni, ezek az anyagok csak a WebSuli gyenge másolatai, nem a mi tulajdonunkban vannak, nem mi készítettük! (Természetesen folyamatban van az intézkedés a másoló ellen.)

Az igazi WebSuliban az eredeti anyagok jelenleg megújítás alatt állnak, mert csak a legfrissebbet és a legjobbat szeretnénk adni neked!

Czene Orsi
WebSuli

Név*
Email*


Rád melyik igaz?

Rád melyik igaz?

Mindenképp itt helyed, ha…

Már megint órák óta vesződsz a weboldaladdal egy aprónak látszó dolgon? Nem tudod, hogyan kellene úgy hozzányúlnod, hogy ne menjen rá a fél napod egy kis változtatásra?

Megpróbáltad szakival megcsináltatni a weboldalad, de frászt kaptál, mikor megkaptad az ajánlatát? Úgy döntöttél, inkább magad csinálod meg?

Fogalmad sincs, hogyan kezdj hozzá, mert semmi előismereted nincs a témában? Azt sem tudod eszik vagy isszák a weboldal készítést, és bizonytalan vagy, hogy belevágj-e?

Már utána néztél néhány dolognak, van fogalmad róla, hogy mit kellene csinálnod, de nem vagy biztos benne, és egy káosz az egész, aminek igencsak félsz nekikezdeni?

Kíváncsi vagy, hogy meg tudod-e csinálni? Szereted a kihívásokat? Szeretnéd, ha újonnan szerzett tudásoddal a kezedbe vehetnéd weboldalad menedzselését?

Most indítanál weboldalt, és szeretnéd te magad megcsinálni?

Kétségeid vannak, hogy menni fog-e ez neked?

Félsz, hogy a számodra érthetetlen alapokat itt sem mondja el neked senki?

Úgy gondolod, hogy jobb munkát találnál, ha értenél a weboldal készítéshez?

Mindenképp a WebSuliban a helyed, ha…

MÁR PRÓBÁLTÁL MAGADNAK WEBOLDALT KÉSZÍTENI, de beletört a bicskád. Nem tudod, mit mért kell úgy ahogy, vagy elakadtál, és nem tudtál tovább haladni. Elveszett a lendületed, elment tőle a kedved, és arra jutottál, hogy “ez nekem magas, ezt én nem tudom megcsinálni”.

ESETLEG MÁR VAN WEBOLDALAD, de érzed, hogy nem teljesen világos, mit hogyan kellene jól csinálnod. Hiányoznak az alapok a fejedből, ezért nem tudod tovább építeni, fejleszteni, így szükséged lenne egy kis rendrakásra, a hiányosságok pótlására.

TELJESEN KEZDŐ VAGY, sosem láttál weboldalt “belülről”, azt sem tudod, hogy eszik vagy isszák az ilyesmit, és hogyan is kellene hozzákezdened egyáltalán, de érdekel a téma, és szeretnéd beleásni magad egy kicsit a rejtelmeibe.

MÁR DOLGOZTÁL EGYÜTT KIVITELEZŐKKEL, de nagyon nehezen sikerült megérteni egymást, vagy egyszerűen egy vagyont fizettél a munkájukért, és rájöttél, hogy minden módosítás, vagy újabb weboldal szintén ezzel a folyamattal jár, és egy vagyonba kerül.

Tanulj velünk, és felejtsd el ezeket a problémákat!

Nézd csak, mit kapsz a kezdő tanfolyamon

mit-kapsz

A teljes tananyag pendriveon

 

 

Ráadásul a teljes tananyagot névre szólóan, egy prémium minőségű, 4Gb-os kapacitással rendelkező, elegáns, vékony pendriveon is megkapod! Egyedi dobozban szállítjuk, és a szállításért semmilyen plusz költséget nem számolunk fel!

Első lépésként az Alapozó tréningen érdemes rendbe raknod a gondolataid és elképzeléseid, hogy tisztában legyél azzal, mire is van szükséged egyáltalán. Hiszen ez a legnehezebb rész az egészben, itt akad el a próbálkozók többsége. Akiknél végeláthatatlan tortúra az egész weboldal készítés, az azért van, mert nincsenek rendben az alapok. Ezért, hogy a kezdeti nehézségeket áthidaljuk, és neked ne legyen ilyen problémád, az Alapozó tréning és a hozzá tartozó Rendrakó munkafüzet ajándékba jár a tanfolyamhoz! (ha már korábban megvásároltad, akkor beszámítjuk az árát a tanfolyamba)

Ezután a tanfolyamon részletesen, lépésről-lépésre haladva tanulhatod meg, hogyan készítsd el saját weboldalad teljesen a nulláról.

 • Hogyan telepítsd a WordPress rendszert, melyben dolgozni fogunk, hogyan és milyen beállításokat eszközölj rajta?
 • Hogyan bővítsd kedved szerint, és mik azok az elemek, melyekre mindenképp szükség van?
 • Hogyan építsd fel az oldalad úgy, mintha csak építőkockákat használnál?
 • Hogyan optimalizáld a keresők számára az aloldalaid?
 • Hogyan védd az oldalad, hogyan növeld a biztonságot?
 • Hogyan készíts biztonsági mentést, és hogyan költöztesd az oldalad?
 • Milyen lépéseken kell végigmenned, mielőtt a nyilvánosság elé tárnád weboldalad?

Mindezt, és még sok más apró trükköt és tudnivalót osztok meg veled a leckékben, ahol videókon keresztül is mutatom, hogy mikor mit csinálj.

A kezdő tanfolyam végére lesz egy saját, működő weboldalad,

melyet önállóan tudsz menedzselni, és amellyel bátran megjelenhetsz az online világban!

A tanfolyam során a WordPress tartalomkezelő rendszerrel fogunk dolgozni, ennek a trükkjeit fogod tudni elsajátítani. A kezdő tanfolyamban semmilyen kódban turkálás nem lesz, így ha teljesen zöldfülű vagy, akkor sem fog gondot okozni, hogy kövesd a tanfolyam leckéit.

Kérdések, melyek gyakran felmerülnek

Hogyan zajlik a tanfolyam?
 • A weboldalkészítés tanfolyam teljes anyagát eléred az Online tanteremben fél évig, a tanulás így nincs helyhez vagy időhöz kötve
 • A teljes tananyagot megkapod fizikai formában is, egy prémium minőségű, 4Gb-os, elegáns pendriveon! Így később is, bármikor újra előveheted a leckéket, ha valamit fel szeretnél eleveníteni
 • Akkor tanulsz, amikor tudsz, és ehhez csak a géped elé kell leülnöd
 • A teljes tananyagot egyben megkapod, így olyan tempóban haladhatsz, ahogy számodra kényelmes, nincs kötelező teljesítés vagy vizsga, és nem kell mások tempójához igazodnod, vagy az újabb leckékre várnod
 • A tanfolyam két részből áll majd. Az első részben megismerkedsz az alapvető elmélettel, és a használható elemekkel, kipróbálod a működésüket, ismerkedsz ezzel az egésszel. Mindezt az elméleti tudást is szemléletesen, videókon keresztül, és gyakorlatban is kipróbálva sajátíthatod el.
 • A tanfolyam második részében egy élő weboldal elkészítésének lehetsz részese, teljesen nulláról, lépésről-lépésre. Ez alapján te is elkészítheted a saját elképzelésed szerint weboldalad, hiszen az eszközök már a kezedben lesznek.
 • A tananyag főként videó formátumú leckékből áll, de szöveges leírások is segítik majd a tanulást.
 • Az Online tanteremben lehetőséged van arra is, hogy feltedd kérdéseid, beszélgess az oktatóval, a többi hallgatóval, vagy akár megválaszold mások kérdéseit! Egy zárt csoport azoknak, akik ugyanabban a cipőben járnak, mint te.
Milyen szintre jutok el a tanfolyam végére?

A kezdő tanfolyam végére lesz egy saját, működő weboldalad, melyet önállóan tudsz menedzselni, és amellyel bátran megjelenhetsz az online világban!

A kezdő tanfolyam tematikáját ide kattintva nézheted meg!

Mennyi idő alatt tudom elvégezni a kezdő tanfolyamot?

A tanfolyamot azonnal elkezdheted, nem kell várnod a következő indulási időpontra, vagy arra, hogy csak hetente kapj meg egy leckét. Mindent azonnal, és egyben megkapsz, így bármikor tanulhatsz.

Hogy mennyi idő alatt érsz a végére, az attól függ, hogy mennyi időt szánsz rá. Az Online tanteremben fél évig férsz hozzá a leckékhez, de a tananyag akár 1-2 hét alatt is végigcsinálható! Nem kell azonban sehova sem sietned, ha csak hétvégente érsz rá, akkor sincs semmi gond. A tananyagot egy prémium minőségű, elegáns pendriveon is megkapod, így később is bármikor előveheted a leckéket, és újra nézheted őket. Tanulj hát úgy, ahogy számodra kényelmes.

Milyen programokat fogunk használni? Van valamilyen plusz költség ezek miatt?

A tanfolyam során a WordPress keretrendszert fogjuk használni, amely teljesen ingyenes.

Ezen kívül szükség lesz egy Total Commander nevű programra is (ha esetleg FileZillát használsz, az is teljesen tökéletes), mely szintén ingyenesen letölthető.

Ami lehetséges költségként felmerül, az a tárhely és a domain név. Amennyiben még nem rendelkezel ilyenekkel, úgy ezek beszerzésére szükséged lesz. A tárhely részleteiről ezen az oldalon tájékozódhatsz. A tanfolyamhoz elegendő az 1Gb-os tárhelycsomag is. A domainről részleteket ezen az oldalon találsz.

Ha már van saját domain neved és tárhelyed, úgy ezeket természetesen használhatod továbbra is, nem kell újat igényelned.

Nem valami jó a számítógépem... azzal is fogok tudni dolgozni?

Extra programokat, melyekhez nagy kapacitás kell, nem fogunk használni a tanfolyam során.

Arra lesz szükséged, hogy tudj programokat telepíteni a gépedre (legyen hozzá jogosultságod), és legyen internetkapcsolatod.

Ha a pendrive-on lévő videókat szeretnéd megnézni, akkor szükséged lesz egy videólejátszó programra is, de ezek általában eleve rajta vannak minden számítógépen. Az Online tanteremben nézve a videókat nincs szükséged ilyen programra. A pdf fájlok megnyitásához az Adobe Reader programra lesz szükséged, melyet ingyenesen innen tölthetsz le: https://get.adobe.com/hu/reader/

Teljesen kezdő vagyok, de szeretnék tanulni. Előképzettség nélkül is meg tudom csinálni?

Nem szükséges informatikai tudás, ha egy szövegszerkesztőt használtál már valaha, akkor nem lesz különösebb problémád a tananyaggal. 🙂

Ami fontos, hogy legyen, az a nyitott elme! Ha tényleg meg akarod csinálni, akkor menni is fog!

Sokszor apró dolgokon is elakadok, és segítségre van szükségem. Lesz, aki továbblendít?

Ne aggódj, nem leszel egyedül!

Az Online tanteremben bármikor felteheted kérdéseid a leckéknél. Ezen kívül az oktatótól emailben is kérdezhetsz, és 30 perc skype konzultációt is kapsz, ami alatt kizárólag a te munkáddal foglalkozunk! A felmerülő kérdésekre általában 1 munkanapon belül választ kapsz!

Kitől tanulok majd? Miért hallgassak rá?
Czene Orsolya a TrendiNet WebSuli oktatója

Czene Orsolya a TrendiNet WebSuli oktatója

Czene Orsolya vagyok, én “fogom majd a kezed” a tanfolyam során. Végzettségem szerint informatika tanár vagyok, és a középiskolai mellett a felnőttoktatásba is belekóstoltam, így hidd el, hozzászoktam a legalapvetőbb kérdésekhez is, bátran nekem szegezheted hát bármilyen felmerült gondolatodat! 🙂 A weboldalak már a tanulmányaim során közel kerültek hozzám, nagyon szerettem, hogy látványos eredménye volt a munkámnak, és hogy másoknak is hasznára, segítségére volt, amit készítettem. Így már ötödik éve foglalkozom weboldalak és webáruházak készítésével, az utóbbi két évben saját vállalkozásom keretein belül.
A TrendiNet WebSuliban ezt a tudást és tapasztalatot szeretném megosztani veled úgy, hogy nem csak mint “szaki” leszek veledhanem mint tanár is, akitől a diákjai is bátran kérdeztek… hát Te miért ne tennéd? Ezen elhatározásból – hogy azokat tanítsam, akik tanulni szeretnének, arra, amit én is szeretek, és nap mint nap csinálok – született meg a WebSuli, ahol remélem, téged is a hallgatók között köszönthetlek!

Hogyan lehet online tanulni? És hogyan tanuljak, ha épp nincs internet elérésem?

Az Online tanterem leveszi a válladról azt a terhet, hogy kötve legyél helyhez vagy időhöz a tanulásban. Bármikor és bárhol elérheted az összes leckét.

Ha azonban épp nem tudsz az internethez kapcsolódni, akkor is tudod folytatni a tanulást, mert minden leckét megkapsz egy kiváló minőségű, elegáns pendriveon is!

Mit kapok, ha úgy döntök, hogy részt veszek a kezdő tanfolyamon?
 • Az Online tanteremben fél évig férsz hozzá a leckékhez, de a tananyag akár 1-2 hét alatt is végigcsinálható! Nem kell azonban sehova sem sietned, ha csak hétvégente érsz rá, akkor sincs semmi gond. Tanulj úgy, ahogy számodra kényelmes.
 • Az Online tanteremben bármikor kérdezhetsz a leckék oldalain, és válaszaiddal segítheted társaid is. Így mások kérdéseiből és a válaszokból is tanulhatsz, és nem leszel magadra hagyva a tanulásban.
 • Megkapod még az Alapozó tréninget is, a Rendrakó munkafüzettel (.pdf formátumú tananyagok), mely elengedhetetlen alapja a weboldalak világának. Ezek kellenek ahhoz, hogy tisztán lásd magad előtt, hogy mi is a célod, mit szeretnél megvalósítani a weboldaladon. Ha ez hiányzik, sosem fogod elérni a célt, hiszen nem határoztad meg, mi is az…
 • Ha már van Alapozó tréninged, akkor annak árát beszámítjuk a tanfolyami jelentkezésedkor! (azon az áron, melyen megvásároltad)
 • 30 perc skype konzultációt kérhetsz az oktatótól, ahol csak a te oldaladdal és problémáiddal foglalkozunk!
 • … és persze azt a nagyon sokat érő tudást, ami miatt nem kell minden weboldaladdal webes szakihoz futnod, és a készítésen kívül minden kis módosításért is vagyonokat fizetned…

mit-kapsz

Újdonság!

A teljes tananyag pendriveonA tananyagot névre szólóan, egy prémium minőségű, 4Gb-os kapacitással rendelkező, elegáns, vékony pendriveon is megkapod! Egyedi dobozban szállítjuk, és a szállításért semmilyen plusz költséget nem számolunk fel!

A lejátszásához csupán egy usb csatlakozóra van szükséged, ami minden számítógépen megtalálható, függetlenül attól, hogy milyen számítógépet és milyen operációs rendszert használsz. Nem lesz szükség speciális programokra, vagy lejátszóra ahhoz, hogy hozzáférj a rajta található anyagokhoz!

Ráadásul, ha esetleg nem a dobozában tárolnád, a kulcskarika segít, hogy ne veszítsd el! Az usb rész behúzható, így mindig védve van, és nincs különálló alkatrésze, ami elveszhetne.

Nagyon tetszik, de mennyibe kerül?

Egy szakember egy egyszerű weboldal elkészítéséért minimum 100-150000 Ft közötti összeget kér. Ehhez képest a Csináld magad weboldalad – kezdő tanfolyam bruttó ára ennek csak a töredéke. A Kezdő Maxiban egy lecke ára mindössze bruttó 1247 Ft! De ha még ennél is költséghatékonyabb megoldást szeretnél, akkor válaszd a Kezdő Minit, mellyel egy lecke csupán 778Ft!

Kezdő Mini

Költséghatékony megoldás
24900 Ft
 • Azonnali kezdési lehetőség
 • A teljes kezdő tananyag egy exkluzív pendriveon
 • Alapozó tréning és Rendrakó munkafüzet a pendriveon
 • Fél év hozzáférés az Online tanteremhez
 • 30 perc Skype konzultáció az oktatóval
 • Kérdezési lehetőség bármikor az Online tanteremben
 • Ingyenes házhoz szállítás Magyarországon belül

Ha csupán egyetlen weboldalt készítesz magadnak (aminek igen kicsi az esélye, idővel többre lesz szükséged), akkor is már kb. 60-110000 Ft-ot spóroltál, és nem is vagy többé szakemberhez kötve! A további, általad készített weboldalak költsége pedig tiszta haszon számodra!

És ez még nem minden! + BÓNUSZ!

webes képszerkesztési kisokosHa megrendeled a Csináld magad weboldalad – kezdő tanfolyamot, tiéd lehet a Webes Képszerkesztési Kisokos (.pdf formátumban letölthető e-book) is, amiben 50 oldalon találod azokat az ismereteket, melyekre weboldalad készítése során szükséged lehet. Szuper megoldásokat tanulhatsz a Picasa programmal, és bepillantást nyersz a Photoshop alapjaiba. Emellett a képszerkesztés alapjait is megismerheted, hogy értsd is, hogy mit csinálsz munkád során.

A Kisokos értéke 8900 Ft.

Te azonban bónuszként megkaphatod a tanfolyam anyaga mellé! Ehhez nem kell mást tenned, mint megrendelésed után 3 munkanapon belül befizetned a tanfolyam díját. A Webes Képszerkesztési Kisokos önállóan nem rendelhető, csak a fenti módon juthatsz hozzá.

Miért válaszd a WebSulit?

Az általános weblapkészítő tanfolyamok csak egyszerű, statikus oldalak létrehozását tanítják. Az ilyenekből nem tudsz rendszert építeni később, de már akár egy interakciót elősegítő felület (űrlap, blog) beillesztése is igen problémás lehet. Ilyen felületre nem lehet a jövőt alapozni, vagy céget építeni.

Akadnak olyan olcsónak tűnő tanfolyamok is, melyek ugyan már fejlettebb technológiára épülnek, azonban annyira az alapokat mutatják csak be, hogy attól még nem fogod tudni profi módon kivitelezni az elképzeléseid, és csak egy kezdetleges, stílustalan weboldal lesz az eredmény. Ennek fényében pedig az olcsóság már nem is annyira igaz…

A több százezer forintba kerülő képzések pedig néha sok olyan tudnivalót is tartalmaznak, ami bár lehet, hogy önmagában érdekes és hasznos tudás, de nincs szükséged rá ahhoz, hogy elkészítsd saját weboldalad.

Ez a weboldal készítő tanfolyam más lesz. Itt nem csak az alapokat készítjük el profi elemekkel, de gondolunk a jövőre is, ahol bármikor továbbfejlesztheted, kiegészítheted majd weboldalad, hiszen ez a tanfolyam a weboldal készítésének módszerét mutatja meg neked, így ezután nem lesz akadály számodra a további elképzeléseid megvalósítása. Ezen kívül nem terhelünk semmilyen felesleges információval. Egyetlen cél van a fókuszban, hogy elsajátítsd a módszert, és létrehozd vele saját, profi minőségű weboldalad!

Akik már kipróbálták, így gondolják…

Szerintem elképesztően jó, emészthető, befogadható, áttekinthető és logikusan felépített, jól strukturált anyag! Nekem NAGYON tetszik! Itt is megjelenik a könnyedség, az egyszerű, befogadható, stílus, logikus információátadás, pont, mint az Alapozó tréningben! Érződik a pedagógus véna, természetesen jó értelemben 🙂 Rendkívül hasznos, hogy elmondod, akár többször is, hogy mire kell figyelni, mit kell észrevenni… Ez olyan plusz, amely más anyagokban nincs meg…

Molnárné Gyuris Edit – jatekmentor.com

Nagyon szerettem Orsi anyagaival dolgozni, jól érthetők és könnyen feldolgozhatók voltak a leckék. Jó volt, hogy akkor foglalkoztam vele, amikor ráértem, nem kellett másokhoz alkalmazkodnom, és ha valamit nem értettem, akkor nyugodtan megállíthattam a videót, vagy visszatekerhettem és haladhattam a saját tempómban!
Amikor időm engedte, egyszerre többet is végignéztem és alkalmaztam is rögtön a tanultakat. Így a haladás látványos volt és végre megjött az önbizalmam is a weboldal készítéshez, ami korábban a legnagyobb mumusom volt 🙂
A kérdéseimre mindig hamar választ kaptam, amik aztán valóban használhatóak is voltak.
Huszár Szilvia – KataInfo.hu

Gyere, és csatlakozz a WebSuli hallgatóihoz!

Jelenleg tananyagaink megújítás alatt állnak, így a tanfolyamokat sajnos nem tudod megrendelni.

Ha a megújult, friss anyagokról szeretnél értesítőt kapni, add meg alább az email címed, és szólunk, ha megérkeznek legújabb anyagaink, amikkel könnyedén elkészítheted weboldalad!

Fontos! Sajnos előfordulhat, hogy más weboldalon találkozol nagyon hasonló anyagokkal, és a WebSuli nevével. Ne hagyd magad megtéveszteni, ezek az anyagok csak a WebSuli gyenge másolatai, nem a mi tulajdonunkban vannak, nem mi készítettük! (Természetesen folyamatban van az intézkedés a másoló ellen.)

Az igazi WebSuliban az eredeti anyagok jelenleg megújítás alatt állnak, mert csak a legfrissebbet és a legjobbat szeretnénk adni neked!

Czene Orsi
WebSuli

Név*
Email*