Miért a TrendiNet WebSuli?

alapozo-trening-fejleckepMit tanulhatsz a TrendiNet WebSuli online tanfolyamain, és ez miért is jó Neked?

Röviden: Lépésről – lépésre útmutatót kapsz, hogyan készítsd el weboldalad saját kezűleg, otthon, saját időbeosztásod szerint.

Csináld magad weboldalad - kezdő tanfolyam - TrendiNet WebSuliRészletesebben: Akár saját céged weboldalát szeretnéd elkészíteni, akár csak hobbiként tekintesz a feladatra, a WebSuli online tanfolyamain elsajátíthatod azokat az ismereteket, amelyekkel a leges legelső lépéstől kezdve létrehozhatod weboldalad!

Csináld magad weboldalad - haladó tanfolyam - TrendiNet WebSuliNem szükséges informatikai tudás, ha egy szövegszerkesztőt használtál már valaha, akkor nem lesz különösebb problémád a tananyaggal. 🙂

A tanfolyamok listája bővülni fog, így később azt is megtanulhatod, hogyan készíts arculatot céged számára, vagy akár bővítsd ki weboldalad webáruházzá!

Miért jó, ha magad készíted weboldalad? 

 • mert olyan lesz, amilyennek te szeretnéd.
 • mert olcsóbb, mintha egy profi webfejlesztőt kérsz meg a feladat elvégzésére.
 • mert ha később módosítani, változtatni szeretnél, nem leszel senkire sem ráutalva, magad tudod majd menedzselni a weboldalad.
 • mert ha később újabb weboldalakra lenne szükséged – például kampányok, nagy események okán -, akkor nem kell újra és újra fizetned. Csak felhasználnod a saját tudásod.
 • mert ez egy újabb kihívás, amit ha megvalósítasz, gyarapodsz, több leszel. A tudásod senki nem veheti el!

Hogyan zajlik az oktatás a WebSuliban?

ONLINE! Vagyis a tanfolyam során a leckéket egy online felületen keresztül éred majd el. Bármikor tanulhatsz, amikor épp kedved tartja, az online tanterem mindig a rendelkezésedre áll!

Nem leszel mások tempójához kötve, és nem kell meghatározott időpontokban részt venned órákon! Sőt, ki sem kell mozdulnod otthonról! Mindössze egy számítógépre és internet elérésre lesz szükséged, és saját időbeosztásod szerint haladhatsz a tananyag feldolgozásával!

Mi lesz, ha elakadsz? Végig tudod majd csinálni?

Ha elakadsz, akkor kérdezel. Bármikor.

A tanfolyam kezdetekor hozzáférést kapsz egy zárt fórumhoz, ahol az adott tanfolyamot végző többi hallgatóval egy cipőben járva segíthetitek egymást az előrehaladásban. Bármikor kérdésed van, tedd fel bátran! Olyanok között leszel, akik ugyanabban a cipőben járnak mint te, és a legalapvetőbb kérdéseddel kapcsolatban is biztosan lesznek többen is, akik örülnek majd a válasznak. Ha úgy érzed, tudod egy társad kérdésére a választ, segítsd őt, és oszd meg tapasztalataid! Így épül a közösség, és így tanulhatunk egymástól is!

Természetesen a fórumon az oktató is igyekszik válaszolni a felmerülő kérdésekre, így “fogva a kezed”, és vezetve az úton. 🙂

Hogy meg tudod-e csinálni, az csak attól függ, hogy mennyire vagy kitartó, mennyire akarod elsajátítani az ismereteket. Ha élvezed a kihívásokat, és örömöd leled a munkád látványos kiteljesedésében, akkor mindenképp itt a helyed!

Hiányosak az informatikai ismereteid?

Szerintem nincs olyan ember, akinek nem hiányosak ezen ismeretei. A különbség abban áll, hogy van, akinek nagyobb hiányosságok vannak, van, akinek még nagyobbak. 🙂

Amire a tanfolyamhoz szükséged lesz, hogy képes legyél alapszinten használni a gépedet, és tudj programokat telepíteni rá. Nem árt, ha ismersz egy szövegszerkesztőt, például a word-öt. Valamint az sem árt, ha nem szaladsz el sikítva, ha egy számodra ismeretlen felületen találod magad, hanem inkább megpróbálsz összebarátkozni vele. 🙂

Ha ezek a feltételek teljesülnek, akkor bátran belevághatsz!

oktato

Czene Orsolya, az oktatód

Ki lesz az oktatód, és miért hallgass rá?

Az oktatód én leszek 🙂 Czene Orsolya vagyok. Ez azért jó neked, mert amellett, hogy több, mint 4 éve weboldalak és webáruházak készítésével foglalkozom, első munkahelyem mégis egy középiskola volt, ahol végzettségemnek megfelelően, informatikát tanítottam, és kicsit belekóstoltam a felnőttoktatásba is. A TrendiNet WebSuliban ötvözve a két szakmát, tudásom és tapasztalatom hatékonyan tudom majd átadni neked a tanfolyamok során. Tarts velem!

Kiknek teheted fel kérdéseid?

Ha kérdésed merül fel, a tanfolyam zárt fórumán bármikor felteheted, így az oktatód, és a többiek is válaszolhatnak. Emellett emailben is bármikor kérdezhetsz közvetlenül az oktatótól.

Mennyire nehezek a tanfolyamok? Az egyes szintek egymásra épülnek?

A nehézség mindenkinek mást jelent. Egyes lépések könnyebbek, mások kicsit több odafigyelést igényelnek. De az egyes leckékhez videó formában is kapsz segítséget, amiben mutatom, és egyszerre mondom is, hogy mikor mit csinálj, így könnyen lépést tarthatsz majd velem. Ha egy lépésről lemaradtál, akkor természetesen visszatekerheted a felvételt, és az adott lépést, vagy a teljes videót újra és újra megnézheted!

A haladó szintű tanfolyamok feltételezik az alapszintű ismeretek meglétét, így azokba csak akkor vágj bele, ha a kezdő tanfolyamoknak már a végére értél. Ha esetleg már vannak ismereteid a témában máshonnan, akkor írj nekem a websuli@trendinet.hu email címre, és megnézzük, hogy belevághatsz-e a haladó tanfolyamokba!

Mennyi ideig tart a tanfolyamok elvégzése?

Attól függ, hogy mennyit foglalkozol vele. Ha minden nap néhány órát rá tudsz szánni, akkor néhány hét alatt is végezhetsz vele. Természetesen, ha ennél is több időd van, akkor sokkal hamarabb elkészítheted saját weboldalad!

De ha munka, gyerek vagy tanulás mellett, csak hétvégente tudsz rászánni egy kis időt, akkor is néhány hónap alatt a végére érhetsz a tananyagnak.

Hogyan vehetsz részt a tanfolyamokon?

Jelentkezés

A tanfolyamokra jelentkezni a tanfolyamok saját oldalain található jelentkezési űrlap kitöltésével és elküldésével tudsz!

Jelentkezésed után kapsz egy díjbekérőt, melyet a rajta szereplő határidőig kell kiegyenlítened. Ha beérkezett számlánkra a tanfolyam díja, akkor küldjük el számodra a könyvelésbe tehető számlát.

Részvétel

Ha a jelentkezési procedúrán túlestünk, akkor hozzáférést kapsz az adott tanfolyam online felületéhez. Itt találod majd a tanfolyamhoz tartozó fórumot is, melyben beszélgethetsz a többiekkel, akik szintén azt a tanfolyamot végzik, amit te.

Ha több tanfolyamra jelentkezel, akkor mindegyiknek az online felületét eléred majd, és mindegyiknek a saját fórumához is hozzáférést kapsz!

Amennyiben olyan tanfolyamra jelentkezel, melyben szükséged lesz saját domainre és tárhelyre (Csináld magad weboldalad – kezdő, Mini csomag vagy Maxi csomag), és még nem rendelkezel ilyenekkel, úgy először ezek beszerzése lesz a feladat. Amint jelzed felénk, foglalunk neked egy domain nevet, melyet te választasz ki, és hozzá egy 1Gb-os tárhelyet az általunk ajánlott tárhelyszolgáltatónál, melynek felületével találkozol majd a tanfolyam leckéi során is. A domain és tárhely költségét a szolgáltató felé kell majd befizetned, erről tőlük kapsz számlát.
Ha már van saját domained és tárhelyed, úgy természetesen használhatod továbbra is azokat, ha szeretnéd.

A tárhelyet a befizetés után rövid időn belül használhatod, azonban a domain regisztrálás feltételes használatba vételig 48 óra, és mire teljes jogon a tiéd lesz, az 8 nap. Ezzel kalkulálj az elején, ha még nincs domained, akkor minimum 48 óra, mire használatba veheted majd, és belekezdhetsz ténylegesen a tanfolyam anyagába. Természetesen a leckéket addig is nézegetheted, ismerkedhetsz velük, az Online tanterem nyitott lesz számodra!

Tehát miért válaszd a TrendiNet WebSulit? 🙂

Azért, mert

 • otthonról tanulhatsz a saját géped mellett ülve!
 • nem kell semmilyen iskolába elmenned, és utazással töltened a drága időt!
 • mindegy, hogy hol laksz, a fővárosban, vidéken, vagy akár külföldön, ugyanúgy hozzáférhetsz a tananyaghoz!
 • nem kell kötött időben online lenned, nincsenek fix időben zajló programok. Akkor tanulsz, amikor tudsz!
 • bármikor bátran kérdezhetsz! Hiszen ismered a mondást: “Aki kérdez, 5 percig buta. Ám aki nem kérdez, örök életére buta marad!” Megoldás a fórum, ahol a társaid és az oktatód is válaszol a kérdésekre!
 • olyan embertől kérdezhetsz, aki tanárként is, és a weboldalak és webáruházak világában is évek óta gyűjti a tapasztalatait. Így tudja biztosítani számodra a kiváló minőségű tananyagot, és oktatási módszertant!
 • bármikor tudod majd módosítani weboldalad a későbbiekben! Nem csak azért mert tudni fogod, hogy hogyan kell, hanem mert nem leszel fejlesztőhöz, vagy weboldal készítő céghez kötve, akik minden kis módosításért már küldik is a számlát…

Itt tudsz jelentkezni online tanfolyamainkra!

Alapozó tréning jelentkezés itt »

Csináld magad weboldalad – kezdő tanfolyam jelentkezés itt »

Csináld magad weboldalad – haladó tanfolyam jelentkezés itt »

Csomagajánlatok itt »