TrendiNet WebSuli online tanfolyamai

Csomagajánlatok - kezdő és haladó tanfolyam egyben

Csináld magad weboldalad – csomagajánlatok

A csomagajánlatok akkor valók neked, ha mindent tudni szeretnél a weboldal készítés folyamatáról, teljesen a nulláról indulva, egészen odáig, hogy van egy saját, automatizált rendszered, ami önműködően hozza neked a megrendeléseket!

A csomagban minden benne van, amit az Alapozó tréningben, a Kezdő és a Haladó tanfolyamokban megtalálsz, és még az ára is sokkal kedvezőbb, mintha külön-külön rendelnéd meg őket!

Megnézem a részleteket »

 

Alapozó tréning

Alapozó tréning + Rendrakó munkafüzet

Az Alapozó tréning mindennek az alapja. A Rendrakó munkafüzettel együtt, melyet megkapsz a tréninghez, segítenek, hogy rend legyen a fejedben, és tudd, mit szeretnél megvalósítani. Irányt mutatnak Neked az első lépéseknél, legyen szó akár tárhely választásról, akár a leendő weboldalad kinézetéről. De abban is segítséget kapsz majd, hogy egyáltalán mire is van szükséged? Weboldal? Webshop? Együtt? Külön? Mire a végére érsz, tudni fogod, merre indulj!

Megnézem a részleteket »

 

Kezdő online weboldal készítés tanfolyam

Csináld magad weboldalad – kezdő

Ez a tanfolyam kell neked, ha elég merész és bevállalós vagy ahhoz, hogy saját magad készítsd el weboldalad, és ezt teljesen az alapokkal szeretnéd kezdeni. A tanfolyam lépésről lépésre végigvezet a folyamaton, de szükséged lesz arra, hogy önmagad is beletedd a munkádba!

Megnézem a részleteket »

 

Csináld magad weboldalad - haladó

Csináld magad weboldalad – haladó

Ez a tanfolyam kell neked, ha már van egy WordPress alapú weboldalad alapvető funkciókkal, de ennél többet szeretnél kihozni belőle. Szeretnéd elsajátítani az apró trükköket, és magasabb színvonalra emelni oldalad.

A tanfolyam során a kezdő tanfolyamon tanultakra építkezünk, és az ott elkészült munkát folytatjuk. Akkor is érdemes lehet jelentkezned a tanfolyamra, ha már nem vagy kezdő, de weboldalad nem a kezdő tanfolyam során hoztad létre.

Megnézem a részleteket »

 

Csináld magad webáruházad!

Ez a tanfolyam kell neked, ha meglévő weboldalad szeretnéd webáruház funkcióval is kiegészíteni! Megtanulhatod, hogyan légy részese az online kereskedelem szárnyalóan fejlődő ritmusának!

A tanfolyam nem taglalja a weboldal készítés alapjait, feltételezi egy wordpress alapú weboldal meglétét! Az ismeretek azonban egy teljesen üres sablonban is alkalmazhatók. A weboldal elkészítését a Csináld magad weboldalad – kezdő és haladó tanfolyamok mutatják meg neked!

Megnézem a részleteket »