Divi Theme Preview MiddleSzerda este alapjaiban rengett meg az eddig ismert weboldal szerkesztés. Nem viccelek, tényleg. Ha a WordPresstől még híres egyszerűsége ellenére is ódzkodtál és valahogy még ez is bonyolultnak tűnt, akkor most nagyon figyelj, mert ezt ezentúl nem lesz mentség!

Megjelent ugyanis egy zseniális weboldal szerkesztő eszköz, melyet a WebSuliban közkedvelt Divi sablon 3.0-s verziójába pakoltak bele a fejlesztői.

Ha követsz minket, akkor tudod, hogy a WebSuli tanfolyamain a Divi nevű prémium sablont használjuk weboldalad elkészítéséhez, mely tényleg szuper egyszerűvé varázsolja a szerkesztést, és kinyitja előtted a lehetőségek kapuját!

Azonban most még ez a zseniális szerkesztő is új életre kelt, és ezt természetesen Neked is ki kell próbálnod! Elsőre lehet, hogy nem tűnik egyszerűnek, hiszen ha nem ismered a logikáját, vagy még soha nem találkoztál hasonlóval (márpedig szerintem nem találkoztál 🙂 ), akkor szokatlan lesz a módszer, amit használ.

De, ha már használtad a Divi sablont korábban, akkor ismerős lesz a logika, mert régen is így működött, csak nem élőben, közvetlenül a weboldaladon, hanem az adminon matatva.

Mostantól azonban egy vadonatúj, zseniális weboldal szerkesztő eszköz segítségével a szerkesztés valós időben, a szemed előtt zajlik majd, nem kell minden kis módosításra mentened, frissítened, majd újra módosítanod. Eleve csináld olyanra, hogy jó legyen!

Miért jó, hogy ez a zseniális weboldal szerkesztő eszköz most látott napvilágot?

Bizonyára tudod (ha figyelsz minket), hogy nagy megújulás előtt állunk. Még tart a felmérésünk, amiben – hála a kitöltőknek – szuper infókat tudunk meg arról, hogy mire is vágytok igazán, mire van szükségetek. Kérlek, ha még nem töltötted ki, tedd meg most. Csak pár perc, és cserébe még ajándékot is kapsz tőlünk! 🙂

Ez pedig ahhoz vezet, hogy nem sokára a WebSuli teljesen új köntöst ölt magára!

Ez neked azért lesz jó, mert

  • Még erősebben fókuszálunk majd arra, hogy weboldalad bevételt termeljen Neked! 
  • Megtartjuk, és megpróbáljuk erősíteni azt a jó szokásunk, hogy rettentő gyakorlatorientált anyagokat adunk a kezedbe.
  • Sokkal jobban próbálunk igazodni a legkisebb, kezdő vállalkozások – mint amilyen talán te is vagy – igényeihez. Tesszük ezt tudásban és anyagilag egyaránt.
  • Sokkal egyszerűbbé és átláthatóbbá tesszük neked ezt a misztikumot, amit “weboldal készítésnek” hívnak 🙂
  • Mindebben többek között ez az új, zseniális weboldal szerkesztő eszköz lesz a segítségünkre! Továbbra is úgy gondoljuk, hogy számodra ez a legjobb választás, ezért ezt adjuk a kezedbe! 

Előbb azonban kaput nyitunk egy óriási lehetőséghez! Most figyelj!

Ha eddig nem szerezted be a WebSuli tanfolyamait, akkor most már ne is tedd meg!

“Mi van? Ezeknek elment az eszük?” – gondolhatod most…

Jogos, ritkán olvasni olyat egy weboldalon, hogy ne vegyél tőlünk semmit 🙂 Azonban most mégis ezt mondom. Azért, mert tudom, hogy ha a jövő heti meglepetést meglátod, akkor örülni fogsz, hogy most nem kezdtél nálunk tanulni. Én pedig azt szeretném, hogy örülj, és megbízz a WebSuliban (pusztán önző okokból persze, mert számomra akkor jó dolog felkelni reggel, ha tudom, hogy bízol bennem, és szívesen fordulsz hozzám a témában 😉 ). Ez “win-win”, ahogy mondani szokás 🙂

Frissítés: 

Ez a szuper ajánlat már véget ért, jelenleg gőzerővel dolgozunk azon, hogy megújítsuk a WebSulit, kívül és belül egyaránt. Figyelj minket, hogy ne maradj le a nagy megújulásról! 🙂

 

 

Ezek is érdekelhetnek, nézd csak!